Advies & implementatie

Advies & implementatie

Ben je op zoek naar een advies over de juiste scansoftware en boekhoudpakket?

Uit ervaring weten wij hoe belangrijk om administratieve proces goed in te richten. Dit begint met een goede inventarisatie waarbij we het complete proces in beeld brengen. Vervolgens adviseren wij onze opdrachtgevers bij de keuze van de juiste software-oplossingen. Wij werken met gerenommeerde softwareleveranciers  en kennen de voor- en nadelen. Vervolgens helpen wij met de inrichting van de software, helpen medewerkers in het gebruik van de software en zorgen voor een naadloze integratie met financiële pakketten.

Advies nodig voor het digitaliseren van uw bedrijfsadministratie?

Digifin richt zich op de bedrijven die hun volledige administratie willen digitaliseren. Dit doen wij met bewezen software. De combinatie zowel onze financiële en technische achtergrond zorgt voor een naadloze inrichting.

 1. Deskundig advies 
  Onze consultants hebben zowel een financiële als technische achtergrond. Consultants met verstand van zaken.
 2. Ervaring met veel financiële pakketten
  Voor ieder vraagstuk selecteren wij de juiste financiële software. Wanneer u al een boekhoudpakket heeft kunnen wij eenvoudig scansoftware koppelen aan uw bestaande software.
 3. Advies voor het digitaliseren van complete administratie
  Wij helpen bedrijven met het digitaliseren zodat onze klanten hun administratieve proces efficiënt inrichten. Dit bespaard tijd en levert realtime inzicht.
Terug naar overzicht Vraag offerte aan
 • Deskundig en praktisch advies
 • Financiële en technische achtergrond
 • Korte lijnen en een vast aanspreekpunt
Direct een offerte aanvragen? Kennis maken? Afspraak maken Terug naar overzicht