Over Digifin

Ontstaan van Digifin

Digifin is opgericht door Hans Gerritsen vanuit de visie om vernieuwingen te realiseren binnen organisaties op het gebied van financiële processen. Met professionele medewerkers (achtergrond in accountancy en IT) combineren wij beide werelden en zijn wij in staat onze opdrachtgevers te begeleiden in de transformatie naar een volledige digitale administratie.

Sinds 2019 is Digifin gevestigd in Ede aan de Lorentzstraat 4a. Centraal gelegen op Industrieterrein Frankeneng. Door onze ligging aan de A12/A30 zijn wij uitstekend bereikbaar.

Wat we doen

Digifin is opgericht om bedrijven te ontzorgen op het gebied van digitalisering van hun administratieve processen, waarbij de focus ligt op de groei van hun business. Door slimme tools te combineren met onze administratieve en fiscale achtergrond zijn wij in staat om onze klant efficiënt te bedienen.

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers hadden behoefte aan volledige automatisering van hun administratieve processen. Het resultaat is dat onze opdrachtgevers hierdoor tijd en kosten besparen, efficiënter werken en realtime inzicht hebben.

Waar traditionele accountants gericht zijn het leveren van uren, achteruit kijken en niet up-to-date zijn willen wij onze klanten helpen met vooruit kijken, tijdig bijsturen en actueel inzicht geven .

Meer weten? Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen en wilt u kennismaken? Neem contact met ons op voor een afspraak. Bel: 0318-202025 of stuur een e-mail naar: info@digifin.nl

Vraag offerte aan