Digitaliseren van bedrijfsadministratie

Digitaliseren van bedrijfsadministratie

Met behulp van de app op je smartphone kun je, via het nemen van een foto, bonnen en facturen rechtstreeks opnemen in je administratie.

Het bewaren van fysieke bonnen en facturen is dan niet meer nodig. Alles wordt verzameld in onze scan- en herkensoftware. De software herkent de leverancier/afnemer waar de factuur vandaan komt en geeft direct een voorstel op welke grootboekrekening dit geboekt moet worden. Alleen een akkoord is nog nodig om de factuur te verwerken. Hierdoor is je administratie altijd up-to-date. Het levert je niet alleen tijdsbesparing op, maar geeft je ook volledig inzicht in je cijfers om, als dat nodig is, tijdig bij te sturen.

Op zoek naar scansoftware gekoppeld aan je administratie?

Digifin richt zich op de bedrijven die hun volledige administratie willen digitaliseren. Dit doen wij met bewezen software. De combinatie zowel onze financi√ęle en technische achtergrond zorgt voor een naadloze inrichting.

 1. Documenten aanleveren
  Lever je documenten aan hoe jij dat wilt! Het uploaden van facturen kan eenvoudig, maar ook via mail of via de app.
 2. Boekingsvoorstel controleren
  Wanneer je een factuur aanlevert, herkent de software automatisch de details van de factuur en checkt ze met je boekhoudpakket.
 3. Documenten goedkeuren
  Met het autorisatieproces in te stellen kun je facturen van leveranciers en/of facturen boven een bepaald bedrag automatisch toewijzen aan de juiste medewerkers. Je hebt volledige controle en inzicht op de documentenstroom.
 4. Controle van je administratie 
  Digifin zorgt voor een extra controle van je administratie. Wij controleren periodiek alle boekingen of ze op de juiste manier zijn verwerkt.
 5. Realtime inzicht / dashboard
  Wil je ook realtime inzicht in je administratie? Heb je behoefte aan specifieke informatie zodat je met actuele cijfers je bedrijfsvoering kunt uitvoeren? Onze experts helpen je graag met de juiste informatie en dashboards samenstellen.
Terug naar overzicht Vraag offerte aan
 • Snelle verwerking van je administratie
 • Handige app voor het scannen van bonnetjes
 • Digitaal archief van je volledige administratie
 • Instellen van autorisaties
 • Realtime koppeling met boekhoudpakket
Direct een offerte aanvragen? Kennis maken? Afspraak maken Terug naar overzicht